2023/05/23
FőoldalÉletstílusÖtvös Brigitta a világ negyedik legszebb lánya lett a Miss International 2013 versenyén!

Ötvös Brigitta a világ negyedik legszebb lánya lett a Miss International 2013 versenyén!

Ötvös Brigitta a világ negyedik legszebb lánya lett a Miss International 2013 versenyén!

Hajszál híján maradt le a dobogóról a Miss International szépségverseny Japánban tartott döntőjében Ötvös Brigitta (21). Az összesen 73 ország szépségeit felvonultató megmérettetésen azonban megtörtént az, amely neves nemzetközi szépségversenyen még soha, a magyar versenyző bekerült az öt legszebb közé és a negyedik helyen végzett.

“Azt hittem, hogy azt az érzést nem tudja felülmúlni semmi, mikor bejutottam a top 15-be, de mikor utolsóként szólítottak be a top 5-be, úgy éreztem a fellegekben járok. Csodálatos érzés,hogy én vagyok az első olyan szépségkirálynő, aki bejutott világversenyen a legszebb öt lány közé. Nagyon izgatott voltam és a legvégén azért bennem volt, hogy jó lenne dobogóra kerülni, de így is nagyon boldog vagyok'” – tette hozzá a szépség, akit folyamatosan bombáztak interjúkérésekkel és szinte mindenki le akart fotózkodni vele.

“Gratulálok a Fülöp szigeteki lánynak, mert nagyon kedves és szép lány, méltón képviselte hazáját! Maga a több mint két hét, amit Tokióban töltöttem, felejthetetlen volt. Nagyon sok szép helyre jutottam el, sok kedves lánnyal találkoztam, akikkel biztos, hogy tartani fogom a kapcsolatot. A japán emberek nagyon kedvesek, szeretetre méltóak és segítőkészek. Családom, párom, barátaim mind támogattak, biztattak, nagyon sok erőt adtak nekem. Köszönöm a szervezőknek és a felkészítőimnek a sok segítséget és támogatást, amit kaptam tőlük” – mondta a verseny után Brigi.

Nézzétek meg, a döntő előtt készült interjút:

Megoszt: